”Helena undervisar med en enorm kompetens, alltid uppdaterad och med ett engagemang och en generositet som gör att jag känner att hon bryr sig. Hon är uthållig och ger inte upp trots att jag själv ibland är nära att göra det. Jag känner mig fullkomligt trygg i att följa hennes råd för jag vet av erfarenhet att hon tar mig dit jag ska. Helena är den enda sångpedagog som jag känner till som behärskar både den afroamerikanska sångtekniken såväl som den klassiska på en så hög nivå. Det sägs ju att ju mer man lär sig desto mer brukar man inse att man inte vet, men ju mer jag lär mig inom sång desto mer inser jag vad Helena vet. Förutom en gedigen kunskap om sångteknik och interpretation är Helena också insatt i branschen och har många goda råd om förhållningssätt och tips på auditions, skolor och de olika vägar som finns att välja på. Det är allt detta som gör att jag åker de 80 milen tur och retur mellan Sundsvall och Stockholm så fort jag har möjlighet. Allt för att få bästa möjliga hjälp i min fortsatta utveckling inom sång och uttryck!”

Christell Kapo, sångerska