“Jag har haft Helena som min sångpedagog i många år. Det som framförallt utmärker henne är hennes enorma engagemang och förmåga att inspirera. Hon har gett mig en gedigen grund i sångteknik, har fått mig att utvecklas, hjälpt mig att hitta min egna unika röst och dessutom funnits där som en mentor och ett stöd. Vill jag ha en åsikt om något som gäller mitt musicerande, vänder jag mig alltid till Helena och får ett ärligt svar. Förutom att vara en enastående pedagog, är hon också en otrolig sångerska som behärskar många olika genrer samt en fin skådis. Det har varit ovärderligt för mig, då jag sysslar med musikal som kräver att jag behärskar olika sångstilar, kan tolka text och förmedla de känslor som behövs för att gestalta en karaktär. Helena har helt enkelt hjälpt mig uppnå mina drömmar.”

Mikaela Tidermark, musikalartist, www.mikaelatidermark.se