Masterclass för musikalartister med Helena Jonason
Datum: 6 – 7 december 2018
Plats: Teaterstudio Lederman, Gästrikegatan 13, Stockholm
Tid: 10.00 – 16.00
För vilka: anställda i Musikalliansen samt medlemmar i RUS

Du som deltar får två sånglektioner á 1 timme med Helena. Du har också möjlighet att lyssna till de andra deltagarna. Masterclassen har plats för fem deltagare. Det är viktigt att du som anmäler dig vet att du verkligen kan närvara båda dagarna på din tid – ange gärna önskemål om tid i din anmälan. Det är dock inte obligatoriskt att sitta med och lyssna på de andra.

Kostnad 150 kr/timme – missa inte denna chans att få arbeta med en av Sveriges främsta sångcoacher inom musikalområdet, liksom med två riktigt mångsidiga och erfarna pianister!

Om Helena Jonason
Med en bred musikalisk bakgrund har Helena varit engagerad som sångerska och skådespelerska i många sammanhang och rör sig obehindrat mellan genrer, från opera och romans till pop och musikal. Musikaler som ”Phantom of The Opera” på Oscarsteatern, ”Les Misérables”, ”Kristina från Duvemåla” och ”Chess” på Cirkus och många fler. Verksam som sångpedagog och röstcoach sedan 1992 med examen som sångsolist och sångpedagog från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm inom både klassisk och afroamerikansk tradition. Ständigt uppdaterad i ny pedagogik, forskning och egen konstnärlig utveckling genom kurser i anatomi, fysiologi, psykologi, samt workshops och masterclasses i sång och teater.

Pianister
Bosse Johansson
Patrik Svedberg

Anmälan görs till rus@musikalliansen.org senast 23 november
Här gäller först till kvarn, så anmäl dig så snart du vet om du kan medverka.